Michal Chabada,

Founder & Chief Happiness Officer, MojAndroid.sk

Michal vyštudoval Fakultu Riadenie a Informatiky v Žiline, titul MSc. získal na Molde University College v Nórsku.

Svoju kariéru začínal ešte počas štúdia na call centre u mobilného operátora, po skončení štúdia sa ocitol na oddelení vývoja produktov a služieb v spoločnosti T-Mobile. Ďalšie tri roky pracoval na marketingovom oddelení IT firiem Anasoft a PosAm.

Po 20 mesiacoch od spustenia stránky MojAndroid.sk odišiel z pozície Marketingového riaditeľa a venuje sa svojmu projektu naplno. Je organizátorom stretnutí Android Roadshow a súťaží Android Roka a Android Code na Slovensku. Časť aktivít sa organizuje už aj v susedných Čechách.

Peter Galko,

Creative Director, Adbee

Peter v súčasnosti pôsobí ako Creative Director v digitálnej agentúre Adbee, v minulosti si prešiel pozíciami ako je Project Manager, Project Coordinator a Account Manager v rôznych spoločnostiach.

Filip Hanker,

Šéfredaktor, MobilMania.sk

Filip Hanker je šéfredaktorom technologických online médií - magazínu o mobilnej komunikácii MobilMania.sk a IT denníka Živé.sk.

Počas dvanásťročného novinárskeho pôsobenia prispieval do rôznych IT, motoristických a ekonomických médií. Päť rokov viedol biznis IT prílohu Hospodárskych novín.

Mobilní operátori a služby sú jednou z jeho hlavných špecializácií. Patrí k vášnivým čitateľom cenníkov operátorov vrátane detailných podmienok a mobilných štúdií.

Marian Holler,

Product Manager, Sygic

Marián vyštudoval na Slovenskej poľnohospodárskej univerzite v Nitre odbor Business & Marketing. Od roku 2007 pôsobil ako product manager v Zoznam.sk. Od roku 2010 je súčasťou spoločnosti Sygic, ako product manager, v súčasnosti Business Owner.

Peter Jánošík,

Co-Founder, Bitmap Galaxy

Jeden zo zakladateľov štúdia Bitmap Galaxy a spolu-tvorca hry Little Galaxy, ktorá získala viacero ocenení, bola featurovana spoločnosťami Apple a Google a dosiahla viac ako milión stiahnutí.

Pavol Kubán,

Prezident a Predseda správnej rady, ADMA

Pavol Kubán ukončil štúdium v roku 2006 na Univerzite Mateja Bela v Banskej Bystrici a v súčasnosti dokončuje štúdium k získaniu titulu MBA na Open University. Hneď po ukončení univerzity stál pri zrode skupiny spoločností SCR, najskôr do roku 2009 ako Creative Director v kreatívnom grafickom štúdiu SCR a zároveň aj ako výkonný riaditeľ. V súčasnosti zastáva funkciu CEO v celej skupine firiem, ktorá zahrňuje spoločnosti z oblasti digitálneho marketingu, designu, IT, mobilných technológií a architektúry.

Skupina spoločností SCR, v ktorej Pavol Kubán pôsobí od ich vzniku, poskytuje svojim klientom komplexné a inovatívne riešenia v oblasti dizajnu, online marketingu a najvyspelejších technológií symbiózou špecializácií zo segmentu IT a marketingu. V roku 2013 získala viacero ocenení na národnej súťaží aplikácií AppsRulezz 2013.

Adam Marek,

CEO, VIAMO

Adam Marek študoval informatiku na Imperial College London a okrem programovania ho zaujímal aj biznis. Po škole začal pracovať vo firme mTrust, kde už počas školy stážoval. Začínal ako produktový manažér, dnes je CEO spoločnosti VIAMO, a. s.
 
Viamo je služba, ktorá umožňuje jednoducho a rýchlo posielať peniaze z mobilu na mobil. Stačí poznať telefónne číslo príjemcu. Na používanie služby stačí smartfón alebo tablet s operačným systémom Android alebo iOS, slovenské mobilné telefónne číslo a bežný bankový účet.
 

Peter Šebo,

Organizátor, Apps RULEZZ

Po skončení štúdia na Ekonomickej Univerzite v Bratislave začal Peter Šebo pracovať v odbornom mesačníku Stratégie, kde prešiel od pozície web editora, cez odborného redaktora pre internetovú reklamu a digitálny marketing až po kreatívneho riaditeľa pre digitálne projekty vydavateľstva Sanoma Magazines Slovakia, neskôr Ecopress Magazines.

Je spoluautorom troch ročníkov unikátnych konferencií Internet je sexy, prvej konferencie o mobilnom marketingu na Slovensku MMMMX – Mobilný marketing 2010 úspešnej konferencie MobileRulezz 2011 a organizátorom prvej súťaže mobilných aplikácii na Slovensku AppsRulezz 2011. Je spoluorganizátorom konferencie InternetRulezz 2011 – All about Facebook a prvej súťaže marketingových a komunikačných riešení na Facebooku v SR FbRulezz 2011.

Peter sa aktuálne venuje riadeniu jeho konzultačnej spoločnosti PS:Digital, ktorá pôsobí v oblasti digitálneho marketingu, od začiatku roku 2014.

Andrej Šteffek,

Masters of Apps

Andrej Šteffek je nadšenec onlinu a najmä mobilného prostredia.

Jeho prvé onlinové skúsenosti sa spájajú s prácou v Slovak Telekom-e. Následne pracoval na portáloch Orange, elektronických knihách Wooky a súčasne bol manager v spoločnosti iNeed Mobile Apps.
Aktualne sa venuje riadeniu projektov najma v bankovnictve a poistovnictve.

Miroslav Strapoň,

Head of Digital Channels, ČSOB

Miroslav Strapoň je riaditeľom Divízie elektronických distribučných kanálov ČSOB, zodpovedným za vývoj digitálnych kanálov a s ním spojenou podporou digitálnej komunikácie spoločnosti.
 
Počas svojej profesionálnej kariéry pracoval na vedúcich pozíciách, z ktorých riadil vývoj produktov a služieb cez elektronické kanály, ako aj akceptáciu či podporu predaja platobných kariet. 

Posledné tri roky sa s tímom kolegov intenzívne venuje vývoju mobilnej aplikácie ČSOB SmartBanking, ktorá už v počte zrealizovaných transakcií dokázala prekročiť klasický internetbanking a niekoľko krát sa umiestniť na najvyšších priečkach odborných súťaží mobilných aplikácií na Slovensku.

Radovan Vargic,

Commercial innovations, Orange

Radovan Vargic vyštudoval geografické informačné systémy na banskobystrickej Univerzite Mateja Bela. Podstatnú časť svojej profesionálnej kariéry venoval spoločnosti Orange. Od novembra 2010 až po súčasnosť zastáva pozíciu manažéra pre rozvoj nových služieb Orangeu.

Takmer 9 rokov ho zamestnával marketing, pracoval ako manažér pre produkty a servis. V rokoch 1998 až 2001 si vyskúšal oblasť vývoja aplikácií. Skúsenosti a poznatky s telco operátormi čerpal na trojtýždňovom workshope v Tokiu.

V minulosti bol tiež konzultantom špecializovanej Organizácie pre výživu a poľnohospodárstvo OSN, pracoval aj ako softvérový vývojár pre VÚB.

Ľubomír Vnuk,

Redaktor, Živé.sk

Ľubomír Vnuk sa aktívne venuje mobilným technológiám od roku 2006. Ako redaktor technologických magazínov MobilMania.sk a Živé.sk pôsobí už deviaty rok. Jeho články sú prevažne zamerané na testovanie hardvéru a problematiku otvorených operačných systémov.

Zároveň je už štvrtý rok súčasťou štvorčlenného tímu odborníkov, poskytujúcich pokročilú podporu mobilných zariadení a VPN riešení pre zamestnancov AT&T v Spojených štátoch.