Pamela Babuščáková,

Head of Mobile Applications & Web, Tatra banka

Pamela Babuščáková sa pohybuje už viac ako 12 rokov v online prostredí.

Od roku 2009 pracuje v Tatra banke, kde sa venuje hlavne inováciám v oblasti mobilných aplikácií. Ako vedúca oddelenia rozvoja mobilných aplikácií a webov mala na starosti napríklad uvedenie služby VIAMO.

Pamela sa zároveň stará aj o hlavnú aplikáciu mobilného bankovníctva, za ktorú Tatra banka v roku 2013 získala ocenenie Global Finance v kategórii Best in Mobile Banking vo svete. Rovnako je zodpovedná za korporátnu webovú stránku Tatra banky, ktorá bola rovnako ocenená Global Finance ako najlepší bankový webdesign na svete.

Michal Chabada,

Founder & Chief Happiness Officer, MojAndroid.sk

Michal vyštudoval Fakultu Riadenie a Informatiky v Žiline, titul MSc. získal na Molde University College v Nórsku.

Svoju kariéru začínal ešte počas štúdia na call centre u mobilného operátora, po skončení štúdia sa ocitol na oddelení vývoja produktov a služieb v spoločnosti T-Mobile. Ďalšie tri roky pracoval na marketingovom oddelení IT firiem Anasoft a PosAm.

Po 20 mesiacoch od spustenia stránky MojAndroid.sk odišiel z pozície Marketingového riaditeľa a venuje sa svojmu projektu naplno. Je organizátorom stretnutí Android Roadshow a súťaží Android Roka a Android Code na Slovensku. Časť aktivít sa organizuje už aj v susedných Čechách.

František Cimbálik,

Mobile Banking Specialist, ZUNO

Pred tým, ako prišiel do ZUNO, strávil František 3,5 roka v Samsung Electronics, kde začínal ešte počas štúdia ako technický špecialista pre mobilné telefóny. Neskôr dostal na starosť obchod s mobilnými aplikáciami SamsungApps, pričom sa venoval aj rozvoju slovenských aplikácií pre platformu Bada. V ZUNO patrí do tímu vývoja produktov a kanálov, kde je zodpovedný za mobilné aplikácie.

František je držiteľom magisterského titulu z marketingu a strategického manažmentu Univerzity Komenského v Bratislave. Predtým absolvoval odbor Telekomunikácie na Slovenskej Technickej Univerzite, ktorý ukončil bakalárskym titulom. Práca je pre neho čiastočne aj koníčkom, a preto neprestajne sleduje a zaujíma sa o novinky zo sveta mobilných technológií a aplikácií.

Martin Janek,

Art director, SCR

Martin pracuje ako Art director v spoločnosti SCR, kde vedie grafické oddelenie. Pod jeho vedením tu vzniklo množstvo projektov s typickým rukopisom SCR. Predtým pôsobil vo firmách ako Pelikan.sk a Monogram ako new media designer.

Je to jeden z mála digital Art directorov na Slovensku, ktorý aj skutočne art direction robia. Pod jeho rukami vznikajú projekty pre silné značky ako Heineken, Zlatý Bažant, Kelt, O2, TA3, Expres, Pelikan, …

Martinove prednášky sú typické svojou energiou, iným pohľadom na vec a stavaním netradičných otázok publiku.

Roman Kadlec,

Editor, PC REVUE

Roman sa venuje písaniu od roku 2006. V magazíne PC REVUE pôsobí takmer 3 roky.

Pravidelne testuje najnovšie tablety a mobilné aplikácie pre operačné systémy Android, iOS a Windows Phone.

Martina Králová,

Marketing Director, Sygic

Martina Králová pôsobí ako Marketing Director v spoločnosti Sygic, a.s., kde zastrešuje vývoj produktov, UX a UI design.

Za sebou má 12 rokov skúsenosti v spoločnosti Orange Slovensko, a.s., kde sa venovala produktovému manažmentu, tvorbe zákazníckych ponúk, marketingovému prieskumu a niekoľko rokov viedla marketingový tím. Zodpovedná bola za business development v oblasti fixných telekomunikačných služieb, významne sa podieľala na návrhu a implementácii konvergentnej stratégie pre produkty vrámci France Telecom Group a bola členom FT Marketing Innovation Awards. Štúdium absolvovala na Ekonomickej univerzite v Bratislave.

Tomáš Majerský,

Founder, EvenPixel

Tomáš je zakladateľ firmy EvenPixel, kde vyvíja vlastné a klientské algoritmické a mobilné produkty.

Martin Onderka,

CEO / Owner, Mitumo

Martin je zakladaťelom startupov MITUMO a koduje.me. Pracuje IT biznise už viac ako 15 rokov. MITUMO sa začalo tvorbe aplikácií venovať v roku 2011.
 
Pätica mladých nadšencov pre aplikácie dala dokopy svoje zručnosti a danosti, a rozhodli sa spolu vytvárať rozprávkové aplikácie, aby tak vytvorili niečo špeciálne pre svoje ratolesti, a nielen pre ne.
 
Od roku 2013 sa venuje a rozbieha projekt koduje.me, kde má na starosti okrem vývoja aplikácií 
pre klientov aj SEO/SEM digitálny marketing, copywriting a content management.

Jakub Otčenáš,

Graphic designer, AdbeeDigital

Jakub Otčenáš je creative villain a grafický dizajnér v Adbee, kde trávi dni aj noci. Baví ho branding a typografia, no súčastnosti sa rozhodol zamerať predovšetkým na návrh vzhľadu a funkčnosti webov a aplikácií. Domnieva sa, že na tému UX a UI vie povedať o čosi viac, než to, že rozdiel medzi nimi je UIX.

Peter Šebo,

Organizátor, AppsRulezz

Po skončení štúdia na Ekonomickej Univerzite v Bratislave začal Peter Šebo pracovať v odbornom mesačníku Stratégie, kde prešiel od pozície web editora, cez odborného redaktora pre internetovú reklamu a digitálny marketing až po kreatívneho riaditeľa pre digitálne projekty vydavateľstva Sanoma Magazines Slovakia, neskôr Ecopress Magazines.

Je spoluautorom troch ročníkov unikátnych konferencií Internet je sexy, prvej konferencie o mobilnom marketingu na Slovensku MMMMX – Mobilný marketing 2010 úspešnej konferencie MobileRulezz 2011 a organizátorom prvej súťaže mobilných aplikácii na Slovensku AppsRulezz 2011. Je spoluorganizátorom konferencie InternetRulezz 2011 – All about Facebook a prvej súťaže marketingových a komunikačných riešení na Facebooku v SR FbRulezz 2011.

Peter sa aktuálne venuje riadeniu jeho konzultačnej spoločnosti PS:Digital, ktorá pôsobí v oblasti digitálneho marketingu, od začiatku roku 2014.

Andrej Šteffek,

Project manager, Lomtec.com (iNeed)

Andrej Šteffek je nadšenec onlinu a najmä mobilného prostredia.

Jeho prvé onlinové skúsenosti sa spájajú s prácou v Slovak Telekom-e. Následne pracoval na portáloch Orange, elektronických knihách Wooky a súčasne bol manager v spoločnosti iNeed Mobile Apps.

Ondrej Svačina,

.NET Senior Software Architect and Development Manager, Softec

Ondrej Svačina je absolventom Fakulty matematiky, fyziky a informatiky Univerzity Komenského v Bratislave v odbore informatika.

V spoločnosti Softec pôsobí od roku 2004 na pozícii softvérový architekt a vedúci projektov. Od roku 2010 je tiež zodpovedný za prípravu firemnej stratégie a rozvoju v oblasti .NET technológií. Počas svojej profesionálnej kariéry sa venoval riadeniu, architektúre a vývoju informačných systémov v rôznych doménových oblastiach, ako napríklad v poisťovníctve a oblasti modelovania cestnej siete Slovenska. Momentálne sa venuje aj oblasti business intelligence a mobilným aplikáciám.

Pravidelne vystupuje na rôznych odborných konferenciách a prednáškach, i na pôde vysokých škôl. 

Radovan Vargic,

Commercial innovations, Orange

Radovan Vargic vyštudoval geografické informačné systémy na banskobystrickej Univerzite Mateja Bela. Podstatnú časť svojej profesionálnej kariéry venoval spoločnosti Orange.

Od novembra 2010 až po súčasnosť zastáva pozíciu manažéra pre rozvoj nových služieb Orangeu. Takmer 9 rokov ho zamestnával marketing, pracoval ako manažér pre produkty a servis.

V rokoch 1998 až 2001 si vyskúšal oblasť vývoja aplikácií. Skúsenosti a poznatky s telco operátormi čerpal na trojtýždňovom workshope v Tokiu. V minulosti bol tiež konzultantom špecializovanej Organizácie pre výživu a poľnohospodárstvo OSN, pracoval aj ako softvérový vývojár pre VÚB.  

Ľubomír Vnuk,

Editor, MobilMania.sk

Ľubomír Vnuk sa aktívne venuje mobilným technológiám od roku 2006.

Ako redaktor technologických magazínov MobilMania.sk a Živé.sk pôsobí už ôsmy rok. Jeho články sú prevažne zamerané na testovanie hardvéru a problematiku otvorených operačných systémov.

Zároveň je už tretí rok zamestnancom amerického operátora AT&T. Je súčasťou štvorčlenného tímu odborníkov, poskytujúcich pokročilú podporu mobilných zariadení a VPN riešení pre zamestnancov AT&T v Spojených štátoch.