Organizátor:
Uzávierka prihlášok do 14. 04. 2013

Peňaženka (iOS)

Názov aplikácie

Peňaženka (iOS)

Názov firmy

eGlu

Brandovaná aplikácia Nebrandovaná aplikácia
Smartphone Tablet TV

O aplikácií

Majte dokonalý prehľad vo svojich výdavkoch s aplikáciou Peňaženka

Chcete mať aj Vy svoje financie pod kontrolou? Navyše v slovenčine, bezpečne a bezplatne?

Aplikácia Peňaženka Vám umožní v pohodlí vášho iPhonu alebo iPadu ustrážiť svoj mesačný rozpočet, zaznamenať všetky svoje výdavky, či podľa kategórií sledovať, na čo míňate najviac. Ak budete potrebovať hotovosť, aplikácia Vám rýchlo vyhľadá a zobrazí všetky bankomaty vo Vašom okolí. Svoje údaje máte aktuálne na všetkých zariadeniach vďaka synchronizácii s iCloud.

Stalo sa Vám už, že ste zabudli na úhradu dôležitej platby?

Pripomienky ktoré si nastavíte, Vám nedovolia zabudnúť na úhradu žiadnej dôležitej platby. Sami si určíte, kedy Vás má aplikácia upozorniť, ako aj to, či sa má pripomienka zaradiť medzi vaše výdavky.

Chcete mať svoje účty vždy po ruke?

Klienti Prima banky majú v aplikácii Peňaženka k dispozícii internet banking, ktorý je priamo prepojený s výdavkami a pripomienkami platieb. Aplikácia Vám platbu pripomenie a vďaka pár klikom ju hneď aj uhradíte. Pohyby na svojom účte zas pohodlne presuniete medzi výdavky. Samozrejmosťou je možnosť prezerať si svoje účty, ich stav a pohyby, ako aj odosielať platby a to aj pomocou skenera čiarových kódov poštových poukážok.

Časť iBanking je určená pre klientov Prima banky, ktorí majú zriadený internet banking. Do iBankingu sa prihlasujú svojimi prihlasovacími údajmi k internet bankingu a overujú pomocou SMS kódu. Po prvotnom prihlásení stačí pre vstup do iBankingu len zadanie hesla.

Páči sa vám appka Peňaženka (iOS)?

Screenshoty

Ďalšie práce

2013 IIHF »