Organizátor:
Uzávierka prihlášok do 14. 04. 2013

Mobíci

Názov aplikácie

Mobíci

Názov firmy

MUW Digital

Brandovaná aplikácia Nebrandovaná aplikácia
Smartphone Tablet TV

O aplikácií

Prvá SocialTV aplikácia na Slovensku! Brandovaná aplikácia Mobíci pre Slovak Telekom ťa prenesie hlbšie do zábavného sveta Mobíkov. Zahraj sa s Teom, prečítaj si všetko o svojich obľúbených Mobíkoch, hlasuj za svojho favorita v SuperStar alebo chytaj Mobíkov z reklám a vyhraj špičkový telefón. A to všetko priamo zo svojho mobilu!

Aplikácia Mobíci obsahuje tieto funkcie:

Zahraj sa s Teom

Zahraj sa s Teom! Poštekli ho, rozosmej alebo sa ho na čokoľvek opýtaj. Teo reaguje na tvoje dotyky a otázky, tak sa začni baviť.

Všetko o Mobíkoch

Akú má Teo špeciálnu schopnosť? Odkiaľ prišla Mel? Prečo Tom miluje svoju čapicu? Pozri si podrobný profil svojho obľúbeného Mobíka a prečítaj si o ňom veci, ktoré doteraz nikto nevedel!

Chyť Mobíka a vyhraj

Diváci môžu cez finálové kolá SuperStar počas reklám Telekomu „chytať“ Mobíkov do svojich mobilných telefónov. Stačí, ak v správnu chvíľu namieria svoj smartfón na televíznu obrazovku a potom ním zatrasú. Telekom túto funkciu zároveň podporuje súťažou – tých najšikovnejších odmení špičkovým telefónom Sony Xperia J.

SuperStar hlasovanie

Hlasovať za svojho favorita v SuperStar môžeš už aj cez mobil! Pošli mu hlas cez SMS priamo z aplikácie a sleduj, ktorí finalisti sú ešte stále v hre.

Páči sa vám appka Mobíci?

Screenshoty