Organizátor:
Uzávierka prihlášok do 14. 04. 2013

GPS Route Tracker

Názov aplikácie

GPS Route Tracker

Názov firmy

Work In Field s.r.o.

Brandovaná aplikácia Nebrandovaná aplikácia
Smartphone Tablet TV

O aplikácií

Workinfield.com je globálne dostupná GPS služba, ktorá umožňuje zaznamenávať, klasifikovať a zdieľať informácie o jazdách autom alebo iným dopravným prostriedkom.

Služba pozostáva z mobilnej GPS aplikácie, ktorá zbiera informácie o polohe, rýchlosti a prejdenej vzdialenosti a tie cez Internetové pripojenie prenáša na server. Užívateľ tak má prístup k svojim dátam z ktoréhokoľvek miesta a kedykoľvek.

Aktuálne a historické jazdy je možné zdieľať prostredníctvom sociálnych médií alebo emailu s tretími stranami. Priatelia, kolegovia alebo zákazníci môžu na živej mape sledovať informácie o začiatku jazdy, aktuálnej polohe či rýchlosti. Odbúrajú sa tým otázky typu „kde je tak dlho?“, „sú už na mieste?“ známe napríklad pri oneskorenom doručení tovaru, meškajúcej návšteve alebo pri dlhšej ceste do zahraničia.

V prípade potreby je možné aplikáciu kedykoľvek rozšíriť a využiť ako monitorovací napr. pre kuriérske spoločnosti, taxislužby, predajcov ale aj členov rodiny. V tomto prípade získa užívateľ dispečerský prístup k údajom o jazdách všetkých členov, ktorých má priradených do svojej skupiny.

V prípade potreby je možné aplikáciu kedykoľvek rozšíriť a využiť napríklad na monitoring zamestnancov alebo vozidiel. V tomto prípade získa užívateľ dispečerský prístup k údajom o jazdách všetkých členov, ktorých má priradených do svojej skupiny.

V súčasnosti aplikáciu využíva už viac ako desať tisíc zákazníkov z celého sveta. Spoločnosť Nokia službu s úspechom odporúčala svojim zákazníkom v krajinách EÚ.

Páči sa vám appka GPS Route Tracker?

Prezentačné video

Screenshoty