Organizátor:
Uzávierka prihlášok do 14. 04. 2013

Family by Sygic

Názov aplikácie

Family by Sygic

Názov firmy

Sygic a.s.

Brandovaná aplikácia Nebrandovaná aplikácia
Smartphone Tablet TV

O aplikácií

Aplikácia Family by Sygic bola uvedená na trh 8. januára 2013. Vďaka aplikácii môžu rodinní príslušníci zdieľať svoju polohu pomocou svojho smartfónu. Rodičia sa tak nemusia obávať a telefonicky kontrolovať deti, ktoré získajú väčší pocit samostatnosti.

Aplikácia Family by Sygic zobrazuje polohu a pohyb členov rodiny na mape v reálnom čase. Podmienkou pre využívanie služby sú smartfóny s iOS alebo s Androidom a dátové služby. Rodič si môže v aplikácii vytvoriť a nastaviť Bezpečné a Nebezpečné zóny a nechať sa informovať o pohybe rodinných príslušníkov v týchto zónach. Funkcia „Geofence” používateľovi umožní vedieť, keď sa člen rodiny priblíži k určenej polohe. Funkcia Augmented reality umožní rodičom vidieť, kde sa deti nachádzajú v reálnom prostredí – napríklad ak sa od seba vzdialia na svahu na lyžovačke. Z aplikácie je možné sa navigovať priamo k rodinnému príslušníkovi, aj posielať si bezplatné správy v rámci aplikácie medzi členmi rodiny. Aplikáciu si môžete stiahnuť na Google Play a Apple AppStore.

Aplikácia Family by Sygic uspela v hodnotení nezávislej komunity rodičov v severnej Amerike a získala ocenenie Parent Tested Parent Approved (PTPA). PTPA je prestížne svetové ocenenie. Odovzdáva ho PTPA Media, popredný hodnotiaci program s najvačšou nezávislou komunitou rodičov, ktorá sa venuje testovaniu produktov určených pre rodiny.

Páči sa vám appka Family by Sygic?

Prezentačné video

Screenshoty

Ďalšie práce

« Aktivity

101CORKS »