Organizátor:
Uzávierka prihlášok do 14. 04. 2013

Bažant Pohoda 2012 powered by Orange

Názov aplikácie

Bažant Pohoda 2012 powered by Orange

Názov firmy

GINGERS

Brandovaná aplikácia Nebrandovaná aplikácia
Smartphone Tablet TV

O aplikácií

Oficiálna interaktívna dvojjazyčná (SJ, AJ) aplikácia pre festival Bažant Pohoda 2012 - komplexný a moderný sprievodca účastníka najväčšieho hudobného festivalu na Slovensku.

Aplikácia bola vytvorená ako natívna aplikácia (pre iOS aj pre Android) so serverovou podporou, ktorá zabezpečovala aktuálnosť informácií (pri zapnutí aplikácia kontrolovala aktuálnosť svojich údajov a prípadné zmeny napr. program, novinky alebo info stiahla automaticky zo servera).

Funkcie

PROGRAM

• vždy aktuálny a kompletný program festivalu (pódiá, interpreti, časy)

• zoznam interpretov a informácie o interpretoch (foto, popis, info o vystúpení)

• možnosť vytvoriť si vlastný program festivalu a
nastaviť si upozornenia na ich začiatky

KAMARÁTI – ak sa užívateľ prihlásil cez svoj Facebookový profil, mohol sa so svojimi facebookovými priateľmi po vzájomnom odsúhlasení stať tzv. POHODA KAMOŠMI, čo znamenalo, že na mape festivalu mohli videť, kde sa aktuálne POHODA KAMOŠI nachádzajú.

MAPY

• Interaktívna mapa areálu zasadená do skutočnej mapy – pódiá, vlastné lokácie (auto, stan), prvá pomoc, WC, sprchy, festivalový servis…

• Možnosť označiť si polohu svojho auta a stanu

• Možnosť vidieť na mape svojich POHODA KAMOŠOV

• Navigácia na festival z aktuálneho miesta

• Evakuačná mapa festivalu

NOVINKY – všetky dôležité informácie týkajúce sa festivalu, interpretov, zmien v programe (uživateľ mal možnosť nastaviť si ich aj ako Push notifikácie)

INFO – základné festivalové informácie, skôr organizačného charakteru (doprava, hygiena, zákazy, pravidlá atď)

ORANGE ZÓNA - popis aktivít spoločnosti Orange Slovensko na festival – (Orange stage, Roller disco, Orange Refresh Zóna, Nezábúdka, Nabíjačkárne, Megafoto, Music Jet)

POČASIE – fungovalo počas festivalu (trojdňová predpoveď z areálu festivalu na doobedie, poobedie a noc sa zobrazovala v dolnej časti hlavného menu a bola scrollovateľná). Výstrahy (napr. búrky) boli zasielané ako Push notifikácie.

ODRÁTAVANIE DO ZAČIATKU FESTIVALU - fungovalo pred festivalom do momentu začatia festivalu, bolo zobrazené v hornej časti hlavného menu vo fomáte X DNÍ X HOD. X MIN. X SEK.

SVETLO - skrytá funkcia – po stlačení symbolu festivalu (bábätká) v hlavnom menu sa zaplo na smartfóne svetlo

Serverová podpora pre aplikáciu od augusta 2012 nebeží, preto niektoré funkcie (napr. info o interpretoch, POHODA kamoši a ich lokalizácia) v súčasnosti nie sú dostupné.

Páči sa vám appka Bažant Pohoda 2012 powered by Orange?

Screenshoty