Organizátor:
Uzávierka prihlášok do 14. 04. 2013

15 Foto Puzzle - Hlavolam

Názov aplikácie

15 Foto Puzzle - Hlavolam

Názov firmy

eSite, s.r.o.

Brandovaná aplikácia Nebrandovaná aplikácia
Smartphone Tablet TV

O aplikácií

Hra typu puzzle s pätnástimi posuvnými kameňmi. 15 očíslovaných dlaždíc môžeš pokryť ľubovoľným obrázkom zo svojej galérie.

Cieľom hry je posúvať dlaždice tak, aby si opäť poskladal obrázok alebo len zoradil očíslované kamene do začiatočnej polohy. Kameň môžeš posunúť len do priľahlej diery.

Môžeš kliknúť na tlačidlo so symbolom obrázku a v galérii na svojom zariadení si vyberieš fotku alebo obrázok. Keď ho máš vybratý, môžeš posúvať a meniť veľkosť zobrazeného obdĺžnika, čím si vyberáš oblasť obrázka, ktorý chceš skladať. Potom už len stlač tlačidlo “orezať” a kamene máš oblepené!

Hru začneš ťuknutím na tlačidlo miešania. Poriadne premiešanie môže trvať dlho, ale kedykoľvek ho môžeš prerušiť ťuknutím na dlaždice alebo toto tlačidlo. Teraz čaká mystický štvorec na vyriešenie!

Ponáhľaj sa! Čas sa ti počíta. Ale premýšľaj! Ťahy sa rátajú tiež. Buď šéf a vyrieš svoju Loydovu pätnástku čo najskôr a s minimom ťahov.

Ak sa Ti stane, že sa nevieš zorientovať, použi tlačidlo „15“ a uvidíš čísla, ktoré ti napovedia ktorý kameň kam patrí. Už ich len zoraď... :-)

Páči sa vám appka 15 Foto Puzzle - Hlavolam?

Prezentačné video

Screenshoty