Organizátor:

Martinus.sk

Názov aplikácie

Martinus.sk

Názov firmy

Martinus.sk

Brandovaná aplikácia Nebrandovaná aplikácia
Smartphone Tablet

O aplikácií

Obrovský katalóg slovenských, českých i zahraničných kníh s detailnými popismi a možnosťou vytvárať si vlastný wishlist priamo v mobile iba zoskenovaním čiarového kódu z knihy. Odteraz už stále budete mať prehľad v knihách.

Najobľúbenejšie internetové kníhkupectvo Martinus.sk teraz už aj vo Vašom iPhone! Stiahnite si aplikáciu, cez ktorú môžete priamo nakupovať viac ako 110.000 titulov za skvelé ceny a odkiaľkoľvek, kde máte pripojenie na internet.

V aplikácií získate všetko potrebné k pohodlnému nakupovaniu, ktoré poznáte z nášho webu; kompletný katalóg, vyhľadávanie, rebríček bestsellerov, wishlist (synchronizovaný s vašim webovým kontom), zdieľanie titulov na sociálnych sieťach, ako aj nákupný košík a možnosť objednať si všetko priamo z vášho mobilu. Nechýba ani adresár našich kamenných kníhkupectiev s otváracími hodinami.

Navyše vyhľadávať môžete nielen zadaním názvu či autora, ale aj pomocou fotoaparátu vo Vašom iPhone! Stačí stlačiť vo vyhľadávaní ikonku s čiarovým kódom, nasmerovať objektív na čiarový (EAN) kód knihy (alebo iného produktu, ktorý predávame), a ak sa tento titul nachádza v našej databáze, automaticky sa otvorí.

Hlasovanie

Screenshoty